Шутка се празни, останати само криминалци со дебели досиеа

Тагови:

Од притвор со одлука на судија од скопска единица најдоцна до утре ќе излезат Миле Јанскиески, Кирил Божиновски, Сашо Мијалков, Орце Камчев, Цветан Панделески и останати политичари.

Во затвор остануваат криминалците со дебели досиеа (украдени 10 ќебапи, фатен со 3 грама марихуана, фатен со 1 кубик дрва и останати тешки случаеви).