Уловени двајца Македонци на Нигериската граница кои илегално сакале да влезат во потрага по подобар живот

Несреќниците пробале границата да ја поминат претставувајќи се како министри од Македонија, но полицијата ги дознала одкако незнаеле да објаснат,…

By admin, in Свет on .

Нови успеси на Македонија – Тетово ја презеде титулата „Најзагаден Град во Светот“; Туризмот во градот на завидно ниво!

По новопостигнатите рекорди на Македонија во затворање бизнис, се покажуваме пред светот и во поглед на чистотата во државата. Со…

By admin, in Здравје on .

← Постари Објави