in , ,

Мијалков планира бегство во Унгарија

По преместувањето на Мијалков во куќен притвор, се шпекулира дека планира бегство во Будимпешта.

Од одделот за неофицијални извори дознаваме дека во Будимпешта е оформена нова партија ВУРО-“Внатрешна унгарско револуционерна организација” на чело со Груески и се очекува Мијалков да долета и стане под прецедател на ВУРО.

Се очекува ВУРО да победи на следните избори во Унгарија.

Оскари 2019: Ова се победниците