Category: Здравје

Нови успеси на Македонија – Тетово ја презеде титулата „Најзагаден Град во Светот“; Туризмот во градот на завидно ниво!

По новопостигнатите рекорди на Македонија во затворање бизнис, се покажуваме пред светот и во поглед на чистотата во државата. Со…

By admin, in Здравје on .