in

Апелацискиот суд закажува јавни седници по желби за притвор

После јавната седница по жалбата за притворот на Орце Камчев, апелациски суд закажува јавни седници ако сакате самоволно да одите или имате желба во притвор.

Доколку имате желба да бидете цимери со едни од најпознатите ЕХ-политичари во Македонија, све што треба да направите е да појдете во Апелационен суд во Скопје и тој ќе ви ја исполни вашата желба.

Шутка се празни, останати само криминалци со дебели досиеа

Берлин со милион евра ќе ги спасува техно клубовите, кај нас се организира Баскер Шабан Фест (ВИДЕО)