Уловени двајца Македонци на Нигериската граница кои илегално сакале да влезат во потрага по подобар живот

Несреќниците пробале границата да ја поминат претставувајќи се како министри од Македонија, но полицијата ги дознала одкако незнаеле да објаснат,…

By admin, in Свет on .

← Постари Објави